Kontakt information
Hobart Scandinavia ApS
Håndværkerbyen 27
DK-2670 Greve
+45 43 90 50 12
+45 43 90 50 02

Kørselsvejledning/Adresse
Kontor & Service
Kontakt
Produktsammenligninger
Sammenlign produkter nu


Sammenligningstabel
HOBART

Skibsfart

Et velovervejet valg.!

På dit fartøj lover du dine gæster god mad og uforglemmelige oplevelser. Selvfølgfelig holder du dette løfte. Med det perfekte team bag kulisserne, hvor hver besætningsmedlem leverer - og hvor køkkenpersonalet har stor og uvurderlig hjælp af HOBART teknik. 

Sidst men ikke mindst kommer en HOBART servicetekniker gerne og tage hånd om teknikken, hvis der er behov, uanset hvor du vælger at kaste anker.

scroll down

HOBART Global Marine Division

Vi er et erfarent globalt team af eksperter indenfor salg, teknik og service af marine og cateringprodukter indenfor skibsfart.

Vi har stor erfarenhed i at håndtere levnedsmiddelsprodukter ombord. I dag anvender 4 ud af 5 fartøj HOBART - opvaskeløsninger.

Vi finder den bedste løsning og tilbyder både rådgivning og udstyr

HOBART Global Marine division, en del av ITW Food Equipment Group, har specialiseret sig i teknik og fabrikation af højkvalitets opvaskemaskiner, affaldssystemer, maskiner til tilberedning af mad til det kommercielle køkken.

HOBART Global Marine division opfylder alle markeders specifikke krav, og har etableret et globalt servicenetværk, der tilbyder kundetilpassede løsninger og en dedikeret produktlinje der opfylder USPH standarder.

Venligst kontakt os for mere information.

Referenser

 

Produceret i Tyskland

Har i mange år være synonym med kvalitet og pålidelighed i det øverste segment, og er det stadig i dag. En virksomhed kan kun vedholde sin markedsposition, ved at holde sine løfter og konstant levere kvalitetsprodukter.

 

 

Uanset hvor du er, så er HOBART altid i nærheden

Ingen anden producent kan matche HOBARTs tætte distributions- og servicenetværk som spænder over hele kloden. Veluddannede og kompetente specialister er altid ved hånden med rådgivning og planlægning og bistår med at holde din drift kørende

Lokale kontorer garanterer tilgængelighed af reservedele alle døgnets timer. HOBART brand står for kvalitetsprodukter og eksemplarisk kundeservice.  

Venligst kontakt

En af Hobarts vigtigste milepæle inden for det sidste årti, omfatter bland andet lanceringen af den innovative PREMAX serie, for hvilket der er udtaget mere end 100 patenter.

Fra lanceringen af PREMAX har HOBART vundet utallige internationale priser. HOBART blev blandt andet belønnet med ”the Seatrade Insider Cruise Award” I kategorien “Food & Beverage / Hotel Organisation” indenfor krydstogtskibe.

FOCUS PÅ DINE FORDELE

HOBART er global leverandør af økonomiske opvaske systemer. Med vores innovative systemløsninger og service, er HOBART garant for langvarige kundefordele, pålidelighed og markedets bedste produkter.

 

Økonomi

Besparelser på vand og kemikalier er de vigtigste faktorer for en kosteffektiv drift, og en bevidst tilgang til opvaskeområdet, som måske ikke er det mest, men bestemt ikke heller ikke det mindst vigtigeste i køkkenområdet.  

HOBART kan bevise det!

 

Bedste vaske resultat

En nødvendighed indenfor opvask, og din garanti til dine gæster er, perfekt rent vaskegrej. Utallige unikke design funktioner og udvikling baseret på erfaring, knowhow og en innovativ tilgang garanterer de bedste resultater.

Kunde orienteret

At lytte til kundernes behov er top prioritet hos HOBART i tilgangen til at udvikle og tilbyde den perfekte løsning til et hvert behov.  Som en standard i vores organisation, forsøger vi at lytte først og derefter levere.

Solide produkter. Lyt/råd. Mere end blot en erklæring

 

Højeste pålidelighed 

 

Teknisk og operationel pålidelighed er obligatoriske krav og specifikationer som er integreret i vores design. 

HOBART forstår, at når du har brug for vores udstyr, skal det levere. Hurtigt, nemt og pålideligt.

Dette inkluderer selvfølgelig sikkerheds- og hygiejneregler overholdes hver dag, på en hver rejse og på mange resjer år frem i tiden.

 

Brugervenlig

En-knapsbetjent - hurtigt og nemt at lære.Simpelt uden på, anvanceret bagved. 

Kontrolpanel som kommunikere med brugeren, der altid  har fuld kontrol over processen.

 

Opvask

 

Innovativ, effektiv og stor ydeevne - HOBARTs opvaskeløsning

Læs mere

top