Kontakt information
Hobart Scandinavia ApS
Håndværkerbyen 27
DK-2670 Greve
+45 43 90 50 12
+45 43 90 50 02

Kørselsvejledning/Adresse
Kontor & Service
Kontakt
Produktsammenligninger
Sammenlign produkter nu


Sammenligningstabel
HOBART

VORES VISION - VASK UDEN VAND

Intensive markedsundersøgelser har vist, vores kunder forventer en opvasketeknologi, der kombinerer effektivitet med optimal ydelse. Krav som ligger os meget på sinde, og danner grundlaget for vores vision om: 'vask uden vand'.

En vision som er konstant incitament for os, til at finde nye måder at reducere forbruget af vand, energi og sæbe på. Vi nærmer os dette mål skridt for skridt med innovative og nytænkende løsninger, og vi ved allerede, at:

Når den første maskine vil være i stand til at vaske uden vand, vil det være en HOBART.

 

HOBARTS FOKUS: INNOVATION - ØKONOMI - ØKOLOGI

 

Innovation indebærer for HOBART, vi hele tiden sætter nye standarder inden for teknologi kombineret med reel øget værdi for kunderne. HOBARTs teknologi- og innovationscenter for opvasketeknologi på hovedkontoret i Offenburg, Tyskland, er med til at gøre dette muligt. Vi udvikler højeffektive innovative produkter, som konstant bekræfter vores position som teknologisk førende på markedet. 

Økonomisk indebærer for HOBART, vi sætte nye standarder for lave driftsomkostninger, minimal brug af ressourcer samt konstant at være på forkant på markedet. 

Miljøvenlig indebærer for HOBART, at behandle ressourcerne ansvarligt og at have en bæredygtig energipolitik. Det gælder ikke kun for anvendelse af produkterne, men generelt for alle områder i organisationen, herunder både indkøb og produktion.

BEKÆMP KULDIOXID EMISSIONER MED ECO-POWER   


HOBARTs klimabeskyttelsesprogram CO2NSEQUENT består af en mængde individuelle foranstaltninger, der fokuserer på et bedre miljø

Foranstaltninger der anvendes på fabrikken i bland andet indkøbsprocessen og projekter.

HOBART bruger kun vedvarende energi i produktionen.

 

Certifikat ECO-power

top