Legacy 1400 l røremaskiner - gulv model
 
Siden Herbert Johnson opfandt røremaskinen i 1908, har Hobarts Legacy røremaskiner været et unikt værktøj inden for fødevare industrien. Røremaskine med elektroniks bowle elevator. Mulighed for at skifte hastighed under omrøring. Smart timer for præcist resultat. Fås også i 20, 30, 40 50 og 60 l.
 
Konstant resultat
På grund af den planetariske omrørings effekt, og mulighed for at skifte hastighed under omrøring, opnås et konstant og perfekt resultat.
 
Motor
Motoren er designet til at virke under de mest krævende forhold. Alle komponenter har gennemgået en holdbarheds og driftsikkerheds stress test på Hobart laboratorium. Sikkerhedskrans med automatisk lås, der sikrer at røremaskinen 
ikke kan starte medmindre kransen er placeret korrekt. Der kan tilsluttes både kødkværn og grønsags snitter.
 
 
 
 
Gear
Maskinen har synkroniseret 5-hastigheder 27, 55, 96, 184 og 322 omgange pr./m. Støjsvag maskine. "Ergonomisk swing out bowle" så brugeren undgår tunge løft. 
 
Rengøring
Bowle afskærmningen er let at afmontere for rengøring. Stænk afskærmningen gør hvad der forventes, hindrer at ingredienserne sprøjter ud over omgivelserne. Selve røremaskinen er med runde former med få kanter hvor snavs og bakterier kan afsættes.

Betjeningspanel
Kontrol panel på forsiden af maskinen. Mekanisk timer 0 - 50 minutter.

Inklusiv
Stålbowle 140 l, der kan tilsluttes 80 l. bowle til maskinen
Dejkrog i alumimium
Spartel i aluminium (leveres også i rustfrit stål)
Piskeris i rustfrit stål
Lovpligtig sikkerhedsskærm i rustfrit stål
 
Andet tilbehør på forlangende.
 
Teknisk data HL1400
Mål (bxdxh):800 x 1200 x 1720 mm
400/50/3, 3,7. kW
Vægt 650 kg