Get Adobe Flash player
 
Røremaskiner i alle størrelser
Hobart tilbyder et omfattende sortiment af røremaskiner i alle størrelser, fra 5 l. til 140 l. Alle røremaskiner er lette at betjene, ergonomisk udført og støjsvage. Uanset hvilket behov der stilles, har Hobart en røremaskine der dækker behovet.
 
I mere end 100 år, har Hobart leveret og serviceret produkter til fødevareindustrien, herunder blandt andet
røremaskiner. Røremaskiner produceret i 1913, bruges stadig den dag i dag i storkøkkener, og mange kokke, bagere og slagtere, har erkendt, at en Hobart røremaskine for dem, er et uundværligt redskab, til at opnå et perfekt, ensartet og populært produkt.
 
Alle Hobarts røremaskiner er nemme at betjene, og hører til blandt de allerstærkeste, mest pålidelige og driftssikre på markedet. de er desuden anerkendt for et konstant slutresultat og lange levetid.
 
Alle røremaskiner har 3 faste programmer, og fås med "sving ud bowle" der gør det lettere at på- og afmontere bowlen. Flere størrelser bowle kan anvendes til samme maskine, f.eks. 40 L bowle på en 60 L røremaskine. 
 
Hobarts nok mest kendte røremaskine N50, bruges ikke kun til at ælte dej, men også til at ælte alt fra cement til let omrørlige væsker. N50 benyttes ikke kun indenfor fødevareindustrien, men også i storindustrien.