FOSTER
Indenfor køle og fryse anlæg, har Foster altid vist vejen som en af de mest innovative og proaktive producenter, for udvikling af en bred vifte af prisbelønnede kommercielle produkter til fødevare-, detail- og medicinal industrien samt til den professionelle bager og slagter. 
 
Produkt sortiment
Det brede produktsortiment omfatter blandt andet blæst kølere, fryse/ kølerum, køle/fryse skabe, "walk-in" køle/fryse rum, køleanlæg, kølediske, vandkølere, temperaturovervågning og køleudstyr specielt udviklet til den professionelle bager, og inden for medicinal industrien. 

Produkt linjer
Foster tilbyder 2 linjer indenfor køle og fryse skabe, ECO PRO og Premier.
ECO PRO er en økonomi model af Premier, men kun på det ydre. Begge linjer tilbyder op til 50 % besparelse på energi forbrug.
 
Udvikling
Fosters innovative design og ingeniør team har udviklet en avanceret teknologi der sikrer en betydelig reducering af energi forbrug og udledning af CO², uden ekstra udgift.
Hele udviklings processen fra design, produktion, driftsomkostninger til genbrug er fokuseret med henblik på at spare brugeren penge. Trods denne udvikling bliver der ikke gået på kompromis på kvaliteten og Fosters kommitment til fødevare industrien.
Foster