A XOCO BY ANTON BERG

A XOCOs håndlavede chokoladekollektioner fremstilles og pakkes i eget chocolaterie i Kødbyen i København. Her udfolder chef Chocolatieren og hans team chokoladehåndværkets indviklede facetter. A XOCO arbejder vedholdende på at udfordre og udvide begrebet chokolade i kompromisløs chokoladegastronomi. En så ambitiøs målsætning til sit produkt er ikke muligt, medmindre værktøjet til fremstilling af produktet, har samme høje standard, som det efterstræbte produkt. Derfor faldt valget på en Hobart røremaskine, da A XOCO skulle vælge ny røremaskine.

Michael Lentz - Production Manager - udtaler blandt andet om sin nye Hobart HL800 ”den står solidt fast, hvorved rystelser ved omrøring undgås, hvilket resulterer i en præcis omrøring, så slut produktet altid er ensartet og af ypperste kvalitet. Stor forskel er der også på Hobarts piskeris, som har flere ris end konkurrenternes, dette giver en mere præcis piskning”.

Michael Lentz udtaler videre ” at den velfungerende hæve sænke, og sving ud funktion af bowlen, gør det nemt og ergonomisk at montere og afmontere bowlen, helt uden tunge og opslidende løft. Samtidig er der ingen risiko for at bowlen ”falder ned”. Et irriterende problem, som opleves med andre af A XOCO røremaskiner, som ikke er fra Hobart”.

Denne hjemmeside er sidst opdateret 22. maj 2018