PREMAX den intelligente hætteopvaskemaskine
 
AUP (kurvestørrelse 500 x 500 mm)
Yderst pålidelig og meget kraftfuld hættemaskine med dobbelt vaskpumpe, og rotor X vaskearme, som udover at vaske meget beskidt opvaskegrej, også kan vaske det mindre køkkens grovopvask, hurtigt og effektivt.
 • VISIOTRONIC kontrolpanel viser temperatur og driftsdata i klartekst (dansk) eller symboler
 • 7 programmer
 • ASR (automatisk dræn af snavs fra maskinen)
 • Genius X2
 • Soil sensing
 • Speciel designede vaskedyser
 • Click-in vaske- og skyllearme
 • Automatisk rengøringsprogram
 • Hygiejneprogram
 • 4 siders isoleret lukket hætte
 • USB port for hurtigere og nemmere servicering af maskinen, og download af driftsdata
 • Vasker 70 kurve pr./t. af ekstra beskidt opvaskegrej
 • Integreret afløbs- og skyllepumpe
 • Integrerete sæbe og afspænding dispenser
 • Muligt at vaske 1/1 GN kantiner (liggende)

Med tankvolumen på 40 l, 8 vaskearme og dobbelt højtrykspumper, vaskes selv det mest beskidte grovopvask rent.

Med en kapacitet på 70 kurve i timen, og et vandforbrug fra kun 1,4 l. pr. kurv, er AUP markedets absolutte mest økomiske maskine.

Genius X2 og Soil sensing.
Det integrerede og avancerede Genius X2 filter system (forvask) og soil sensing som konstant måler vandkvaliteten, tilsætter sæbe og skyllevandsmængde efter behov. Herved opnås et hygiejnisk rent produkt, og en besparelse på sæbeforbruget på helt op til 35 %, samt vandforbruget holdes på et minimum.
 
"Dogbone" vaskedyser
Specielt designede vaskedyser, der spreder vaskevandet mere optimalt over vaskegrejet. Sparer på sæbe- og vandforbruget, samt sikrer et hygiejnisk rent slutresulatat
 
ASR
Ud over Genius X2 (forvask) og soil sensing (som konstant måler vand kvaliteten i vasketanken) har AUP desuden integreret ASR. 
ASR dræner, allerede efter 4 sekunder, det meste af snavset ud i en boks monteret på ydersiden af maskinen. Herefter fortsættes vaskeprogrammet, og slutdræner yderligere vaskevand, inden rent skyllevands tilføjes. Alt efter hvor beskidt vaskegrejet er, justeres  vandforbruget til mellem 1,4 l og 3,5 l. pr. vask.
ASR justere selv vandforbruget, uden at der skal ændres i programvalget. På den måde sikres et optimalt rent produkt til et konstant lavt vandforbrug.
 

Alle modeller har.

 

4-Siders isoleret lukket hætte
Holder på dampen, som genbruges i maskinen. Sikrer et bedre indeklima i  køkkenet, samt sparer op 3,5 kW/t.

 

Let at rengøre

Alle dele der skal rengøres dagligt, er markeret med blåfarve. Vaskekammer med helstøbt vasketank, og runde hjørner overalt i kammeret. En ren maskine, sikrer et bedre slutresultat.

 

AQUA X-CHANGE-Program

Specielt program til meget beskidt opvaske grej f.eks. cappuccino

glas og meget fedtet grej. Efter vask, tømmes vasketanken, og nyt vand påfyldes. Derved skylles alt fedt, snavs og madrester ud af maskinen, så vaske vandet ikke er forurenet til næste vask.

 

ACCURINSE-Skyllesystem

Sikrer vaskegrejet vaskes ikke blot rent, men hygiejnisk rent. Det er af afgørende betydning, at der er tilstrækkeligt med rent skyllevand, samt at skyllevandes temperatur er korrekt og holdes stabil. I Hobarts opvaske maskiner 'trækkes' skyllevandet gennem skyllevandstanken snarere end 'skubbes'. Maskinerne er derfor helt uafhængige af det lokale vandtryk. Accurinse forhindrer, at skyllevandet blandes med indkommende koldt vand. Afhængigt af det valgte program, tilfører ACCURINSE den præcise mængde rent >80 °C varmtvand. Herved sikres det at alle lovpligtige hygiejne standarder overholdes. ACCURINSE nedsætter samtidig forbruget af vand med op til 55 % med en energibesparelse på op til 30 %.

 

TILVALG

 

VAPOSTOP                                                                                                                             HOBARTs unikke Vapostop-funktion kondensere dampen i maskinen inden hætten åbnes. Behovet for seperat ventilationssystem reduceres eller elimineres helt (alt efter lokalets indretning og eksisterende ventilationsudsugning). Vapostop er integreret i maskinen, og efter kondensering af varmen i maskine, køles den varme luft ned og blæses ud i rummet (ca. 36 g), så et godt arbejdsklima bibeholdes. Opvaske grej, der ikke har konkave ydre, tørrer i maskinen under kondenseringsfasen, og kan stables direkte efter vask.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yUHLbWuWcrU

 

Samt

Automatisk hætteløft
Varmegenvinding via afløbsvandet