Get Adobe Flash player
 
 
 
Hætteopvaskemaskine
 

Hobarts nye hættemaskiner er de mest økonomiske på markedet overhovedet. Med disse maskiner kan virksomhederne opnå kæmpe besparelser på driftsudgifterne til vand, el og kemikalier. Den lange række af nye funktioner sparer endvidere brugeren en masse tid og er med til at holde køkkenet kørende, når der er tryk på.

I mange industri- og storkøkkener er det anstrengende arbejde med at skylle det snavsede vaskegrej af en af de mest tidskrævende opgaver i køkkenet. Med Hobarts nye intensive program, POWER PLUS, er det slut med dette møjsommelige arbejde. Programmet sikrer perfekte, hygiejniske vaskeresultater, uanset hvor lang tid der går, inden det snavsede vaskegrej vaskes af.

Hobarts revolutionerende filtersystem, PERMANENT-CLEAN, er med til at spare endnu mere tid. Med dette system pumpes alle de madrester, der kommer ind i maskinen, ud igen i en separat ekstern beholder, allerede efter 4 sekunder. Det betyder, at de snavsede tallerkner kan sættes direkte i kurvene og ind maskinen. Med det nye, superavancerede filtersystem er det ikke længere nødvendigt at skifte vand så tit.

Michel Dichmann fra Hobart Scandinavia udtaler: "Hobarts hættemaskiner er nogle af de mest populære maskiner blandt vores kunder, og det skyldes ikke mindst deres store anvendelighed. De nye AMX- og AUP-maskiner er baseret på årtiers udvikling af de mest driftssikre, veldesignede, økonomiske og brugervenlige hættemaskiner på markedet. De nye funktioner er med til at spare endnu mere tid og endnu flere ressourcer, uden at det går ud over vaskeresultatet.

Alle Hobarts hætteopvaskemaskiner har 4 siders lukket hætte. Den lukkede hætte sikrer at den overskydende dampenergi holdes i hætten, og ikke slippes ud i lokalet, når hætten åbnes efter endt program. Energien fra dampen gør at vi bibeholder en optimal temperatur i vaskevandet, og derved minimerer forbruget på varmelegeme. Ved at holde dampen i hætten, opnås samtidig et bedre arbejdsklima i lokalet, af samme årsag, kan der spares udgifter til separat dyrt emhætte/udsugning system, så længe der allerede er et fornuftigt anlæg i lokalet.

Hobarts filosofi er at holde energien i maskinen. Emhætter/udsugningsanlæg, suger ikke kun den varme luft ud af maskine, men også varmeenergien fra selve lokalet. For at opretholde et godt arbejdsklima, skal denne varmeenergi så igen erstattes på ny. Det giver mere udledning af CO2 i atmosfære, og højere driftsudgifter.

Hættemaskinen fås også med varmegenvinding, automatisk hætteløft og isoleret hætte. Perfekt til alle slags køkkener, institutioner og restauranter. Vand forbrug fra 1,4 l. pr. vask.