Grovopvasker
 
GrovopvaskerHobarts nye generation af grovopvaskemaskiner (UX, UP) er blandt de kraftigste på markedet. Den nye Premax model, UP, med sidevaskearme og i-blødsætnings damp program, har en langt større kapacitet end andre modeller på markedet. Den gennemtænkte indretning af vaskekammeret, giver mulighed for at montere GN containere og bakker på siden i vaskekammeret. I-blødsætnings og damp programmet med direkte indsprøjtning af sæben, minimere behovet for at afskylle vaskegrejet manuelt før vask, og garantere et optimalt slutresultat. 
 
Stadige stigende udgifter på vand og energi fører til øgede driftsomkostninger. Hobarts ny udviklede varmegenvindig system, både via afløbsvand, samt ved udnyttelse af den varme luft fra maskinen, betyder store besparelser på energi forbruget. En realistisk besparelser på helt op til 60 %, samt mindre udledning af CO2.
 
Fås som enkel model med delt dobbeltdør, og som 4 siders lukket hættemaskine (enkelt eller dobbelt model), med ekstra højt og bredt vaskekammer (indgangshøjde i vaskekammer helt op til 880mm).
Alle modeller leveres med Genius X² (forvask), speciel designede vaskedyser (dogbone), turbolator 4-armet højtryks vaskesystem, rustfrit vaskekammer med runde hjørner, der sikrer en optimal hygiejne, samt tømme- og selvrensnings program.
 
Alle modeller kan placeres helt op ad væggen (bagpanel er inkluderet som standard).
 
En knaps betjent overskuelige betjeningspanel. Farve display der angiver vaskestatus. Akustisk signal angiver at programmet er slut.
 
Der kan vælges mellem 4 programmer (120, 240, 360 sekunder, og uendeligt program). 
Hobarts grovopvaskere ikke kun honorerer, men overstiger alle forventninger til grovopvask med meget beskidt og uhåndterligt vaskegrej. Hobarts grovopvaskere går ikke på kompromis med slutresultat, men sikrer en høj standard, der modsvarer de fastsatte EC hygiejne retningslinjer. Farvel til frustrationer og ekstra opvask, samt tidsrøvende manuel opvask.