Get Adobe Flash player
Grovopvasker
Hobart tilbyder en omfattende serie af forskellige maskiner til grovopvask. Fra den lille grovopvasker der kan stå under et bord, til de større industrielle løsninger til opvask af kasser. Vi tilbyder modeller indenfor alle typer af virksomheder f.eks. slagtere, bagere, industriel tilberedning af mad og produktionsvirksomheder, der skal havde vasket kasser, bakker eller lign. Alle maskiner har indbygget sæbe og afspændingspumpe.
 
Ekstra udstyr: 
 
Varmegenvinding via afløbsvandet:
Hvis maskinen tilkobles koldt vand (normalt tilkobles maskinerne varmt vand) kan der ved tilkøb af varmegenvinding opnås store besparelse på elforbruget. Varmegenvinding virker ved, at det kolde indgangsvand, opvarmes via det varme afløbsvand. Varmengenvindingen er ca 25-30° C. Dvs. at ved opvask af 15 kurve i timen, er der en besparelsen af ca. 2,6 kW på en UX og ca. 5,6 kW på en UXT. 
 
VAPOSTOP:
Afkondensering af den varme luft fra maskine. Luften nedkøles til ca. 32° C og blæses ud, via kanaler øverst på maskinen. Denne funktion giver et bedre arbejdsklima i opvaskerummet, og er der anden udluftning i vaskerummet, behøves ikke separat emhætte til maskinen.