Laveste løbende omkostninger på markedet

En opvaskemaskine der ikke vasker rent, er ikke kun et dagligt irritations moment, men også en tidskrævende faktor i en travl hverdag. For at opnå perfekt resultat, har Hobart 4 forskellige vaskeprogrammer.

Det ene program X-CHANGE er specielt udviklet til meget beskidte glas (f.eks. cappuccino glas). Samtidig har Hobart udviklet Genius X² fin filter system, der fungerer som en slags forvask. Allerede efter 8 sekunder, skylles det meste af snavs partiklerne ud med ca. ½ l. vand, (erstattes med ½ l. nyt rent vand).

Test viser, at der fjernes mellem 20 - 40 % mere snavs med Genius X² fin filter systemet. Mindre snavs i vaskekammeret resulterer i et renere vaske miljø. Det betyder store besparelser på helt op til 40 % på sæben.

Hobarts modeller overholder alle standarder (temperaturer) med hensyn til vaske og skylle grader.

Balancen med lavt forbrug (vand, El og sæbe/afspænding) og rent vaskgrej er vanskelig. Kunsten er ikke at få rent vaskegrej, kunsten er, at få rent vaske grej med lavt forbrug. For at opfylde begge krav, har Hobart udviklet det revolutionerende og avancerede INTENSIV vaskesystem.

Glas, bestik, tallerkner, bakker, kurve og grovopvask, vaskes skinnede rent på 80 sekunder, ved brug af kun fra 1,5 til 2,5 l vand pr. opvask.
 

Med PREMAX opnås besparelser på 40 % på vandforbruget 38 % på sæbeforbruget 64 % på forbrug af afspænding

I forhold til andre konventionelle maskiner, kan der (ved 20 vaske pr. dag i 300 arbejdsdage) spares mellem kr. 1.500,- 12.000 pr. år, alt efter hvilke model der sammenlignes med.

Som en ekstra benefit ved det lave forbrug, er man med til at skåne miljøet med en til svarende mindre udledning af CO².