Premax teknologi

 

 

 

Premax er den mest økonomiske, økologiske og innovative opvaske teknologi der i øjeblikket findes på markedet. En omfattende europæisk undersøgelse viser, at kunden i dag ikke kun fokuserer på anskaffelses prisen, men stille krav til, at maskinen skal havde lave driftsomkostninger, og være holdbar.

Med udviklingen af PREMAX teknologien er Hobart kommet nærmere sit mål om "at vaske op uden vand". Specielt på store maskiner (tunnelmaskiner) har PREMAX teknologien været revolutionerende på besparelser af vandforbruget, med helt op til 50 %. Før PREMAX var dette utopi.

Hos HOBART har effektiv og ansvarlig brug af de naturlige ressourcer i forbindelse med udviklingen af nye maskiner altid været to sider af samme sag. Med PREMAX har virksomheden nået endnu en milepæl og yderligere cementeret sin førende position inden for innovation. Hos HOBART ønsker vi dog ikke at hvile på laurbærrene. Vi arbejder med uformindsket kraft på at videreudvikle vores produkter og på at opnå endnu større besparelser, og derved skåne miljøet.

Opvaskemaskiner i PREMAX serien bruger op til 50 % mindre vand, 30 % mindre energi og 80 % mindre sæbe og afspændingsmiddel end maskiner baseret på konventionel teknologi.

Med PREMAX har HOBART endnu engang understreget sin førende position inden for produktion af maskiner med høj effektivitet og god økonomi. Når den dag kommer, hvor en opvaskemaskine kan vaske helt rent uden brug af vand, er der ingen tvivl om, at det vil være en Hobart PREMAX model.

Nedenstående viser udviklingen af vandforbruget de sidste 10 år på en FP underbordsmaskine. Opvarmning af vandet er den dyreste faktor ved brug af en opvaskemaskine. Desto mere vand, desto mere energi skal der bruges til opvarmning, samt mere sæbe og afspænding. Samtidig med at Hobart er lykkedes med at spare på vandforbruget, er det vigtig at bemærke, at opvaske resultatet samtidig er blevet optimeret.