Premax underbordsmaskine

 

FP (kurvestørrelse 500x 500 mm)

 • Visiotronic kontrolpanel viser temperatur og driftsinformationer i klar (dansk) tekst eller i symboler
 • En knaps betjent maskine
 • 8 programmer (fra 80, 150, 170 sekunder (samt speciel programmer)
 • Automatisk rengøringsprogram, der aktiveres når maskinen slukkes
 • Click-in vaske og skyllearme
 • Speciel designede vaskedyser
 • Genius X2
 • Soil sensing
 • Hygiejne program
 • USB port for hurtigere og nemmere servicering af maskinen, og download af driftsdata
 • Vasker 40 kurve pr./t.
 • Integreret afløbs- og skyllepumpe
 • Integreret sæbe og afspænding dispenser (flydende kemi)
 • Muligt at vaske 1/1 GN kantiner (liggende).
 • Fås med integreret vandbehandlingsanlæg

Let at rengøre
Let at holde ren, alle dele der skal rengøres dagligt, er markeret med blåfarve. Vaskekammer med helstøbt vasketank, og runde hjørner overalt i kammeret. En ren maskine, sikrer et bedre slutresultat

Genius X2 og Soil sensing.
Det integrerede og super avancerede Genius X2 filtersystem (forvask) og soil sensing der konstant måler vandkvaliteten, tilsætter sæbe og skyllevandsmængde efter behov. Herved opnås et hygiejnisk rent produkt, og en besparelse på sæbeforbruget på helt op til 35 %, samt vandforbruget holdes konstant på et minimum.
Med et vandforbrug pr. kurv på 1
l, og vasketank på 11 l, er FP den mest økonomiske, miljøvenlig og driftsikker maskine på markedet.
 
Dobbelt kurv
2 kurve kan vaskes på samme tid, uden brug af mere el, vand eller sæbe og afspænding.
 
Standby position
Døren kan sættes på klem, så der holdes et bedre miljø i maskinen.
 
Autostart
Mulighed for at indstille maskine til automastisk opstart. Kan frit kombinere dato/tidspunkt
 
"Dogbone" vaskedyser
Specielt designede vaskedyser, der spreder vaskevandet mere optimalt over vaskegrejet. Sparer på sæbe- og vandforbruget, samt sikrer et hygiejnisk rent slutresulatat
 
AQUA X-CHANGE-Porgram
Specielt program til meget beskidt opvaske grej f.eks. cappuccino glas og meget fedtet grej. Efter vask, tømmes vasketanken, og nyt vand påfyldes. Derved skylles alt fedt, snavs og madrester ud af maskinen, så vaske vandet ikke er forurenet til næste vask.
 
ACCURINSE-Skyllesystem
Sikrer vaskegrejet vaskes ikke blot rent, men hygiejnisk rent. Det er af afgørende betydning, at der er tilstrækkeligt med rent skyllevand, samt at skyllevandes temperatur er korrekt og holdes stabil. I Hobarts opvaske maskiner 'trækkes' skyllevandet gennem skyllevandstanken snarere end 'skubbes'. Maskinerne er derfor helt uafhængige af det lokale vandtryk. Accurinse forhindrer, at skyllevandet blandes med indkommende koldt vand. Afhængigt af det valgte program, tilfører ACCURINSE den præcise mængde rent >80 °C varmtvand. Herved sikres det at alle lovpligtige hygiejne standarder overholdes. ACCURINSE nedsætter samtidig forbruget af vand med op til 55 % med en energibesparelse på op til 30 %.
 
Afkondensering
Som ovenstående. FP er desuden udstyret med det unikke afkondeserings og tørre program. FP vasker op på kun 80 sekunder, og bruger pr. opvask kun 1,½ l. vand. Ingen andre maskiner på markedet, bruger så lidt vand, og vasker op så hurtigt.
 
Øko program med dampskyl
Vælges øko programmet, skylles med damp (0,1 l.). Dampen fylder hele vaskekammeret, og når selv op i de højeste og smalleste karafler. Når dampen afkondeseres (køles ned) løber vandet ned af alle kanter og flader, og et perfekte skyl nås. Ved valg af øko program, er vandforbruget pr. kuv kun 1.l vand.
 
VAPOSTOP
HOBARTs unikke Vapostop-funktion kondensere dampen i maskinen inden lågen åbnes. Behovet for seperat ventilationssystem reduceres eller elimineres helt (alt efter lokalets indretning og eksisterende ventilationsudsugning). Vapostop er integreret i maskinen, og efter kondensering af varmen i maskine, køles den varme luft ned og blæses ud i rummet (ca. 36 g), så et godt arbejdsklima bibeholdes. Opvaske grej, der ikke har konkave ydre, tørrer i maskinen under 
 
Integreret tørring assist
Sikrer at vaskegrejet ikke kun er rent men også tørt, og klar til brug efter endt program. FP(S) er eneste proffesionelle opvaske maskine på markedet med tørrer program.
 
Specielt bestik program
Med damp og sæbe indsprøjtning, der givet et bedre slutresultat, og minimere behovet for at afskylle bestik inden det sættes i maskinen