Modeloversigt
 
 FX serien (kurvestørrelse 500 x 500 mm) 

 model FX- 10A

 model FXS-10A

 model FXL-10A

 model FXLS-10A

 FP serien (kurvestørrelse 500 x 500 mm)
 model FP-10A

 model FPS-10A

 

FX(S)-10N - 40 (80) kurve pr. time, vandforbrug pr. vask 2 l.

 

LET AT RENGØRE vaskekammer med helstøbt vasketank, samt over alt med runde hjørner. Let at holde ren, sikrer et bedre slutresultat.

 

SOIL SENSING endnu en banebrydende nyhed fra Hobart, er soil sensing, en sensor der konstant måler vaskevandets kvalitet, og løbende justerer vandforbruget, alt efter hvor beskidt vaskegrej, der fyldes i maskinen. På den måde opnås et konstant optimalt lavt forbrug af vand, som giver store besparelser på El, vand og kemikalie forbruget

 

Dobbelt kurv 2 kurve kan vaskes på samme tid, uden brug af mere vand eller sæbe og afspænding.

 

STANDBY POSITION FOR DØR giver et bedre miljø i maskinen.  

 

NYT KONTROL PANEL viser beskeder og information i klar dansk tekst (det er muligt af vælge andre sprog end dansk). Panelet giver samtidig nem afgang til hurtig justering af maskinen, f.eks. programvalg, justering af kemikalie forbrug og mulighed for at downloade driftsdata (HACCP rapporter) via det integrerede USB stik. 
 
AUTOSTART give rmulighed for at indstille maskine til automastisk opstart. Kan frit kombinere dato tid. 
 
KLIK IND VASKEARME nem på/af montering af vaske og skylle arme  helt uden uden brug af værktøj.    
 

GENIUS X² fin filter system (forvask) som allerede efter 8 sekunder skyller det meste snavs og madrester ud med ½ l. vand. Herefter tilføres ½ l frisk vand, hvorved et renere opvaske miljø opnås i vasketanken, og som betyder besparelse på sæbe og afspænding.

 

"DOGBONE" vaskedyser, som har en bredere 

sprøjte vinkel, som dækker vaskegrejet bedre

end konventionelle opvaske maskiner.

 

AQUA X-CHANGE-PROGRAM specielt program

til meget beskidt opvaske grej f.eks. cappuccino

glas og andet fedtet grej. Efter vask, tømmes

vasketanke, og nyt vand påfyldes. Derved skylles

alt fedt, snavs og madrester ud af maskinen, så næste vask ikke forurenes.

 

ACCURINSE-SKYLLESYSTEM 

Sikrer vaskegrejet vaskes ikke blot rent, men hygiejnisk rent. Det er af afgørende betydning, at der er tilstrækkeligt med rent skyllevand, samt at vandets temperatur er korrekt og holdes stabil. I Hobarts maskiner 'trækkes' skyllevandet gennem skyllevandstanken snarere end 'skubbes'. Maskinerne er derfor helt uafhængige af det lokale vandtryk. Accurinse forhindrer, at skyllevandet blandes med indkommende koldt vand. Afhængigt af det valgte program, tilfører ACCURINSE den præcise mængde rent >80 °C varmtvand til slutskyllet. Herved sikres at alle lovpligtige hygiejne standarder overholdes. ACCURINSE nedsætter samtidig forbruget af vand med op til 55 % med en energibesparelse på op til 30 %.

 

 

FP(S)-10N - 45 (90) kurve pr. time, vandforbrug pr. vask 1 l.

 

Som ovenstående. FP er desuden udstyret med det unikke afkondeserings og tørre program. FP vasker op på kun 80 sekunder, og bruger pr. opvask kun 1,½ l. vand. Ingen andre maskiner på markedet, bruger så lidt vand, og vasker op så hurtigt. FP skyller med damp (0,1 l.). Dampen fylder hele vaskekammeret, og når selv op i de højeste og smalleste karafler. Når dampen afkondeseres (køles ned) løber skylle vandet ned af alle kanter og flader, herved opnås det perfekte skyl, og derfor muligt at nedsætte vandforbruget for hele vaskeprocessen til kun 1 l. vand. 

 

VAPO STOP når lågen åbnes efter endt program, undslipper ingen damp, hvorved arbejdsmiljøet ikke belastes. Samtidig kan der i de fleste tilfælde spares udgifter til et dyrt emfang.

 

INTEGRAL DRYING ASSIST sikrer at vaskegrejet ikke kun er rent men også tørt, og klar til brug efter endt program. FP(S) er eneste proffesionelle opvaske maskine på markedet med tørrer program. 

 

SPECIELT BESTIK PROGRAM med damp indsprøjtning som fjernet behovet for afskylning af bestik, inden det vaskes.