CARE - 3 maskiner i 1.
 
 

Opvaskemaskine designet specielt plejehjem, hospitals afdelinger,
børnehave og mindre kantiner.
 
Helt unikt kombineres 3 opvasketeknologier i en og samme maskine.

Program 1 kort:
Traditionel friskvandteknologi, med regenerering af vand i vasketanken
Program 2 standard:
Traditionel opvasketeknologi (fill/dump) kendt fra husholdningsmaskiner
Program 3 desinfektion: 
Opvasker i henhold til A0=60
 

Care udfylder rummet mellem husholdnings- og professionelle maskiner. Før skulle der vælges mellem den ene eller anden type maskine. Med Care, er det valg nu overflødigt.

Nem at betjene

 

 

 

Maskinen er videreudviklet fra Hobarts kendte Premax model, som er anerkendt for sin prisvindende og ressourcebesparende teknologi, der udover at have meget lave driftsomkostninger, også værner om miljøet med minimal CO² udledning.

Care har 3 programmer (8/17/17 minutter inklusiv tørring), alt efter hvilket slags opvaskegrej der skal vaskes.

Care leveres med fleksibel dobbeltkurv, som er let at "pakke". Kurven er indrettet med tallerkner øverst, som minimerer tunge løft/håndtering.

Maskinen betjenes via en knap, er meget brugervenlig, kan indstilles til ca. 36 forskellige sprog eller opvaskesymboler.

Som alle andre Hobart opvaskemaskiner bruger Care meget lidt vand, og selv på fill/dumpprogrammet er det maksimale vandforbrug kun 14 l. vand pr. vask.

Der kan benyttes både flydende-, pulversæbe og tabletter.

Care passer perfekt til alle mindre køkkener i f.eks. børnehaver, hospitalsafdelinger, plejehjem, skoler og mindre virksomheder.

Ring og hør nærmere om Hobarts unikke "husholdningsmaskine" udstyret med proffesionel teknologi og enestående opvaskeresultat.