Brugervenlig maskine 
 

Betjenings og information betjeningspanel, Smartronic

Tunnelmaskinerne leveres med Smartronic, et simpelt en-knaps betjent betjeningspanel. Samme knap benyttes til start, stop, tømning og valg af programmer.

 

På trods af det simple betjeningspanel, er maskinen udstyret med et yderst avanceret data og log system, som hurtigt giver en oversigt over f.eks.

 

  • antal drift timer
  • temperaturer på vaske- og skyllevand
  • vand forbrug etc. etc.

Log systemet viser også eventuelle fejl ved maskinen i displayet, og hjælper montøren til hurtigt at finde og udbedre fejlen.

 

• Når maskinen startes, lyser knappen rødt.
• Når maskinen er klar, lyser knappen grønt.
• Når maskinen arbejder, lyser knappen blåt

 

Holdbar og hygiejnisk
Hobarts tunnelmaskiner er udført i rustfrit stål, og har dobbelt isolerede sider. Maskinerne er lette at rengøre på grund af de runde hjørner og glatte sider overalt i maskinen. Maskinen leveres på ben, med ca. 150 mm frihøjde, så det er nemt at komme til under og omkring maskinen for rengøring. Alle tanke er udført i et
stykke rustfrit stål, hvorved kanter og samlinger undgås, så snavs og madrester ikke aflejres, dette garantere en bedre hygiejne i maskinen.

 

Vaske og skylle arme

Klik-ind vaske og skylle arme, foroven og forneden, er monteret i rammer, og er lette både at af-og montere for rengøring.

 

En maskine der tænker med
Hobarts tunnelmaskiner arbejder kun på fuld kraft når behovet er til stede. Via et overvågningssystem i maskinen, aktiveres maskinen når vaskegrej indsættes i maskinen. Ca. 1. minut efter sidste kurv er færdig, sættes maskinen automatisk på standby, (timeren kan justeres efter behov). De nødvendige temperaturer i de forskellige tanke vedligeholdes under standby. Når nye vaskekurve indsættes starter maskinen op igen. Standby funktionen holder energi forbruget nede.