CN tunnel opvaskemaskine
 

 

 

 

 

 

 

 Perfekt afstemt helhed

De tre zoner i Hobart tunnelopvaskemaskiner, forvaske-, vaske- og skyllezone, udmærker sig hver især ved sin egen specielt udviklede funktion. Sammen danner de en helhed, som er perfekt afstemt indbyrdes. Helheden er garant for et enestående og hygiejnisk vaskeresultat, som resulterer i meget lave drifts omkostninger.

Kraftig vaskezone
Det er muligt at tilvælge en kraftig forvaskezone. En forvaskezone sikrer at 80 % af snavspartiklerne skylles af inden vaskegrejet når vaskezonen. Herved undgås en forerening af vaskevandet, som betyder ikke kun renere vaske, men også mindre forbrug af vand, sæbe og afspænding.
 
Hovedvask
Power-vaskesystemet i hver vaskezone består af seks vaskearme øverst og fem vaskearme nederst. På grund af vaske armenes placering, og de special udviklede vaske dyser, er kontakt tiden af vand på vaskegrejet forlænget.

Dyser (Radius Pre Nozzle)
Dyserne sikrer samtidig en optimal fordeling af vaskevand, så alle områder i vasketanken dækkes. Herved opnås et olptimalt slut resultat.
 
Effektivt skyl ved  ca. 50 % lavere vandforbrug
Det ny udviklede patenterede skyllesystem, sikrer et mere effektivt skyl af vaskegrejet. Skyllevandet fordeles som et tyndt lag "vandfilm" hen over vaskegrejet. På grund af den optimale
fordeling af skyllevand, opnås store besparelser på skyllevands forbruget på helt op til 50 %. Hobarts Rinse Tri, skyller via Radius Pre Nozzle dyser det meste af sæben tilbage i vasketanken, hvorved forbruget af sæbe og vaskevand reduceres.