Get Adobe Flash player


 

Spar helt op til kr. 350.000 - 400.000 på 10 år ved anskaffelse af ny Hobart tunnelopvaskemaskine.

Præsterer enestående opvaskeresultat, og er uden sammenligning den mest effektive maskine på markedet, og med en kapacitet på op til 320 kurve pr./t, leveres en uovertruffen præstation. Med det nye integrerede vaskesystem, Contact-Plus, konfigureret med 5+6 vaskearme, dækkes hele kurven af vaskevandet, så alle madrester fjernes hurtigt og effektivt. For at sikre et lavt forbrug, har C-line et ultra lavt vandforbrug (fra kun 160 l/t), der betyder store besparelser på ikke kun vand, men også el, sæbe og afspænding, som kan aflæses direkte på driftsbudgettet. Som tilvalg, kan der vælges varmegenvinding eller den unikke varmepumpe, som reducerer el-forbruget yderligere med op til 18,5kW/t.

Andre tilvalgsmuligheder er:
SensoTronic intelligent styresystem - som automatisk justerer vandforbruget efter hvilke kurve der sendes gennem maskinen (f.eks. glas, tallerkner, bestik).            
Automatisk standby ved tomme kamre, så maskinen ikke bruger unødig vand og el.
ASR - indbygget forskyl i forvasken, der minimerer afskylning af vaskegrej, samt holder vaskevandet renene i vasketanken, hvorved vandskift undgås i løbet af et arbejdsskift.
                                                                                                       
Der kan vælges mellem 3 modeltyper:           
Ecomax CS
Profi CN
Premax CP
 
Fælles for alle modeltyper er, at de garanterer lave driftsudgifter.