Get Adobe Flash player


Tunnelmaskiner

Spar op til kr. 400.000 over de næste 10 år med en Hobart tunnelmaskine

Søger du en holdbar opvaskemaskine, som er velegnet til høje konstante belastninger, og med større kapacitet end en hætteopvaskemaskine, så er Hobart tunnelopvaskemaskine den ultimative løsning. Med Hobarts nye økonomimodel, CS-serie, forbedret Profi CN-serie og den ultimative Premax CP-serie, er det i dag muligt at vælge netop din ultimative løsning.

Hobart tunnelmaskiner leverer et enestående resultat, med uforlignelig effektivitet, hver gang. Det er muligt at vaske op til 320 kurve eller 5760 tallekner pr. time, med suveræn opvaskekvalitet. Tunnelmaskinerne er nu endnu mere effektive med det ny udviklede ”CONTACT-PLUS” vaskesystem, som inkluderer 6+5 vaske arme. ”CONTACT-PLUS”, leverer total dække af vaskevand ud over vaskegrejet, og fjerner madrester og snavs hurtigere og mere effektivt.

 

Samspillet af forbrug mellem vand, energi, sæbe og afspændings er en vigtig faktor, for et perfekt resultat, og ikke mindst lave driftsomkostninger. Hobarts pålidelige tunnelopvaskemaskiner er perfekt til brug ved håndtering af store mængder opvask, som f.eks. på hoteller, kantiner, restauranter og inde for pleje sektoren.

 

Maksimal økonomiske fordele, sikres via maskinens ultra lave vandforbrug (fra kun 160 l/t.). Det  lave vandforbrug betyder store besparelser på de løbende udgifter. Jo mindre vand, desto mindre forbrug af EL, sæbe og afspænding. Vælges maskinen med enten kondenser eller varmepumpe, kan energi forbruget reduceres med helt op til 18,5kW/h.

 

Program fra 80 til 320 kurve pr. time. Hobart tilbyder alle former for fleksible løsninger til både store og små køkkener.