Kasseopvaskere
 
Da Hobart fik patent på den første transportbånds opvaskemaskine i 1953, blev grundlaget for fremtidig innovation og udvikling lagt. Udviklingen af Hobarts produkter har i dag placeret Hobart som en verdensomspændende markedsleder indenfor opvask. Hobarts udviklings center ligger i Offenburg, Tyskland, og intet andet sted i verden er konkurrencen så stærk, energien så dyr og forordninger om hygiejne og beskyttelse af miljøet så streng. At være den førende på markedet i dette land kræver usædvanlig løsnings håndtering. Derfor er Hobart i dag på forkant med udvikling, innovation og miljøvenlige og besparende produkter.
 
Hobarts kasseopvaskere til industrien kan skræddersyes alt efter behov. På grund af opbygning i moduler, fås kasseopvaskere i forskellige bredder, højder og med forskellige forvaske-, vaske- og tørre zoner. Så alt efter hvad opvasken består af, kan Hobart tilbyde den ultimative løsning. Kraftige vaskepumper sikrer et fremragende resultat hver gang. Maskinerne er udført i robust konstruktion, er intelligent inden i, men simpel at håndtere.
 
PROTHERM sikrer hygiejniske resultater hver gang, og at de nødvendige parametre for kontakt tid af vaske grejet overholdes, blandt andet vaske og skylle temperaturer på minimum 60° C/82° C opfyldes.
 
Dobbelt isolerede kamre, der reducerer varmafgivelse og dæmper støjen i vaskeområdet. Let tilgængelig til serviceeftersyn. Tørre resultatet med garanti for 0 g. fugtighed er tit et vigtigt krav. Hobarts "high Velocity Blower" og "Drying Zones" er fundamental for at opnå opfylde dette krav. Med en Hobart kasseopvasker er der garanti for et perfekte resultat.