Get Adobe Flash player
 
Hobarts FTNi / FTPi fingerbåndsmaskine er modulopbygget, og kan skræddersys til ethvert behov.
 
Hobart er verdensledende indenfor produktion af opvaskemaskiner, og har en lang erfaring med at udvikle fingerbåndsmaskiner, specifikt ud fra kundebehov. Med den nye 2014 generation, bryder Hobart endnu engang grænserne for, hvad der er muligt, og præsenterer ganske enkelt en verdensnyhed, Twin-line maskinen.
 
Twin-line:
Øget kapacitet i maskinen beror blandt andet på en innovativ håndtering af vaskegrejet. For at hjælpe kunden på vej, har Hobart udviklet Twin-line maskinen, som kombinerer to maskiner i en, og gør det muligt at vaske både tallerkner og bakker på samme tid. Bakkerne kører i et spor ved siden af transportbåndet, mens f.eks. tallerkner eller kantiner placeres normalt i fingerbåndet. Efter vask stables bakkerne automatisk i en bakkevogn. På grund af den mere smidige håndtering, kan der opnås en tidbesparelse på op til 30 % i opvaskefunktionen.
Twin-line fås i 2 varianter, Tray-line og Auto-line.
 
- Ved Tray-line placeres bakkerne manuelt i bakkesporet
- Ved Auto-line sker det automatisk fra transportbåndet
 
Ved hjælp af ny teknologi er det lykkedes at sænke vandforbruget yderligere, uden at gå på kompromis med slutresultatet. Jo mindre vand der benyttes, desto større besparelser på el, sæbe og afspændingforbruget. Så ved skift til en ny Hobart FTNi / FTPi, spares der mange penge på driftsbudgettet.   
 
Udover Tray-line og Auto-line kan maskinerne også leveres med:

• AUTO-CLEAN - automatisk rengøring af
  - kondenser i varmegenvindingen
  - vaskearme (skal ikke tages ud)
  - indersiden af kamre og døre
• automatisk program til GN-kantiner
• automatisk bestikprogram
• nyt "freeflow" fingerbånd, som sikrer en bedre rengøring
• endnu lavere vandforbrug
• ny 7" (18cm) betjeningspanel, med blandt andet integrerede manualer og instruktionsvideo
• nyt innovativt og anerkendt design
 
Vi hjælper dig gerne med at lave en behovsanalyse, og beregninger på f.eks. krav, logistik, antal vaskegrej, bemanding og vasketid, så du er sikker på, at vælge den rigtig model.