Brug af vedvarende energi 28-09-2011

Verdens største producent af kommercielle opvaskemaskiner, Hobart i Offenburg, vil fremover drive fabrikken med grøn vedvarende energi, udvundet fra biomasse, vind og vandkraft.

CEO Axel Beck "alle medarbejder på vores fabrik i Offenburg, ved at de arbejder for en virksomhed der, fra start til slut, gør alt for at skåne miljøet mest muligt. Vores kunder kan derfor med ren samvittighed anvende deres Hobart produkter, velvidende, at ikke kun i den daglige drift skånes miljøet, men og under selve fremstillingen er påvirkningen af klimaet mindst muligt."
HOBART har længe arbejdet med miljøspørgsmål og fokuseret på at minimere energiforbruget under produkt fremstillingen. Elforbruget på fabrikken i Offenburg er stort set uændret siden 2006, trods det at den producerede produktmængde er tredoblet siden da.
 
HOBARTs nye EL-leverandør, Entega i Darmstadt, genererer elektricitet fra vindkraft, vandkraft og biomasse, og er Tysklands næststørste producent af vedvarende og CO² fri energi.
 
Overgangen til vedvarende energi er et stort skridt i Hobart CO2NSEQENT program, der skal imødegå klimaforandringer. Programmet, der blev indført i 2008, henvender sig på alle niveauer i virksomheden. Miljøhandlingsplan er indført både i produktion og ved indkøb af produkter der benyttes i produktionen.
 

 
Denne hjemmeside er sidst opdateret 22. maj 2018