ASR - "PERMANENT CLEAN - Automatic Soil Removal" til tunnelmaskiner og fingerbåndsmaskiner 04-05-2015

Hobart ASR (Permanent Clean) indbygget automatisk afskylnings funktion

• Forhindrer transport af snavset vand gennem maskinen
• Fjerner aktivt snavs i forvaskezonen, og dræner det ud af maskinen
• Sikrer rent vand i vasketankene
• Et lavere forbrug af vand, el og kemikalier, giver store driftbesparelser
• Med renere vand i tankene, undgås tidskrævede vandskift i løbet af dagen

I en travlt opvaskeproces, kan det ikke undgås, at der i en konventionel opvaskemaskine, samler sig store mængder af snavs i forvasken eller vaskezonen. Jo mere snavs i maskinen, desto mere beskidt vaskevandet, som typisk skal skiftes i løbet af et arbejdsskift. ASR sikrer renere vand i forvask- og vaskezonerne, og forhindre/minimere dette tidskrævende behov.
ASR fjerner automatisk større snavspartikler fra forvaskezonen, og filtrere det, via et intelligent designet filtersystem, ud af maskine og ned i en skuffe placeret under maskinen. Jo minder snavs i maskinen, desto renere vaskevand og et langt bedre vaskeresultat opnås. Madrester fjernes nemt fra skuffen efter endt arbejdsskift.

Ved brug af ASR undgås den tidskrævende proces med at stoppe vaskeprocessen imens filter-kurvene i forvaske- og vasketankene tømmes og rengøres.

ASR fjerner snavspartikler fra vaskeprocessen, før de forurener vaskevandet, og sikrer at vaskevandet har en høj og ren kvalitet, samt reducerer sæbeforbruget så behovet for vandskift på maskinen undgås helt eller delvist.

ASR sparer ikke kun tid i opvaskeprocessen, men giver også store besparelser på de løbende udgifter og ikke mindst skånes miljøet, da mindre fedtet og beskidt afløbsvand pumpes ud via afløbet

 

Tilvalg til alle modeller med Profi og Premax modeller med L/S og E forvask

Denne hjemmeside er sidst opdateret 22. maj 2018